Apakšizvēlne
Aptauja

Liepājā, renovējot ielas, uz ietvēm tiek iestrādātas reljefās vadlīnijas, kuras paredzētas, lai cilvēkiem ar redzes traucējumiem atvieglotu pārvietošanos:





Lasīt aptaujas rezultātus
Kontakti
Adrese:
Ganību iela 197/205 Liepāja,
LV – 3407

Tālrunis:
+371 63431535,
+371 22007874

Fakss:
+371 63407115

E-pasts:
info@redzigaismu.lv,
liepajas_nb@inbox.lv

kartes attēls Apskatīt kartē

Baneri
14.06.2011 Autors: LNB

 DAŽAS RECEPTES KARSTĀM VASARAS DIENĀM

Ātri pagatavojami mazsālīti gurķīši
Ņem 1 kg gurķu, 1 tējkaroti sāls, buntīti diļļu, 5 ķiploka daiviņas. Gurķiem nogriež galus. Lielākus gurķus pārgriež uz pusēm. Dilles un ķiplokus smalki sagriež, gurķus samaisa ar dillēm, ķiplokiem un sāli, liek noslēgtā traukā. Gurķi gatavi ēšanai pēc dažām stundām.
Putraimu un grūbu skābputra
Katliņā vāra 20 minūtes pāris saujas grūbas, tad pieliek miežu putraimus un turpina vārīt vēl 20 minūtes. Vārīšanās beigās pieliek sāli, nepilnu litru kefīra (vēlams treknāku - tad garšīgāk), iedrupina biezpienu vai graudaino biezpienu, nedaudz pakarsē un putra gatava. Ēd gan siltu ar krējumu, rupjmaizi un žāvētu gaļu, gan aukstu.
 
Augļi ar mērci
Noskalotus augļus - ābolus, apelsīnus, plūmes, zemenes, apmēram puskilogramu, sagriež plānās šķēlītēs un kārto stikla traukā. Mērcei karsē puslitru pienu, pakāpeniski pievieno ar 2 līdz 3 ēdamkarotēm cukura un vaniļu saputotus 3 olu dzeltenumus. Pastāvīgi maisa ar koka karoti, silda uz mazas uguns, kamēr mērce sabiezē salda krējuma biezumā. Atdzesē un pārlej augļiem.


JAUNĀKIE PROJEKTI
NODERĪGAS SAITES


Šī mājas lapa ir veidota ar Islandes, Lihtenšteinas un Norvēģijas finansiālu atbalstu EEZ finanšu instrumenta un Norvēģijas valdības divpusējā finanšu instrumenta ietvaros
un ar Latvijas valsts finansiālu atbalstu no Sabiedrības integrācijas fonda. Par mājas lapas saturu atbild Liepājas Neredzīgo biedrība.